باربری

  • ۰
  • ۰

قیمت سبزی خشک خانگی | تا 8 % تخفیف 100% خالص و درجه یک - خرید عمده و جزئی - شرکت سالم سازان آذر با برند کرالیچین در واقع کارخانه ای برای بسته بندی با کیفیت اعلا, سالم , زیبا و با هدف خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به هموطنان عزیز و بالا بردن سطح کیفی و کمی هرگونه ماده غذایی قابل بسته بندی مثل ادویه جات , خشکبار , حبوبات, قندوشکر و ... می باشد. هدف ما ارائه خدمات برتر از طریق تطبیق صد در صدی کیفیت و کمیت محصولات بسته بندی شده با استانداردهای ایران و بین المللی و همچنین رسیدن به خواست مصرف کنندگان و مشتریان گران قدر می باشد. در این مطلب به موضوعات متنوع قیمت شوید خشک فله-یک کیلو سبزی تازه چقدر سبزی خشک میدهد-قیمت سبزیجات خشک فله-قیمت شوید خشک کیلویی خواهیم پرداخت . ما کلیه محصولات خود را از جمله انواع قیمت سبزی خشک خانگی را باضمانت کیفیت برتر کالا در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهیم و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی می باشیم.
قیمت سبزی خشک خانگی | تا 8 % تخفیف 100% خالص و درجه یک - خرید عمده و جزئی - شرکت عظیم سالم سازان آذر با برند کرالیچین همچنین افتخار خود می داند که در ارائه و فروش انواع قیمت سبزی خشک خانگی در خدمت شما بزرگواران باشد .لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت شوید خشک فله-یک کیلو سبزی تازه چقدر سبزی خشک میدهد-قیمت سبزیجات خشک فله-قیمت شوید خشک کیلویی با ما همراه باشید. شما هموطنان عزیز می توانید با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع از قیمت سبزی خشک خانگی را در شرکت عظیم سالم سازان اذر بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین بالاترین کیفیت محصولات موجود در بازار را خواهیم داد. هدف ما ارائه خدمات برتر از طریق تطبیق صد در صدی کیفیت و کمیت محصولات بسته بندی شده با استانداردهای ایران و بین المللی و همچنین رسیدن به خواست مصرف کنندگان و مشتریان گران قدر می باشد.

قیمت سبزی خشک خانگی | تا 8 % تخفیف 100% خالص و درجه یک - خرید عمده و جزئی تولید شده توسط شرکت عظیم سالم سازان آذر با برند کرالیچین می باشد. محصولات عمده و مهم این کارخانه عبارتنداز خشکبار - ادویه جات- پودریجات - حبوبات - غلات -قندوشکر - چای و قیمت سبزی خشک خانگی و قیمت شوید خشک فله-یک کیلو سبزی تازه چقدر سبزی خشک میدهد-قیمت سبزیجات خشک فله-قیمت شوید خشک کیلویی که به همراه محصول جدید به نام پول بیبر (pulbiber) می باشد، تولید پول بیبر (pulbiber) در ابتدا به طور خاص در انحصار کشور ترکیه بود. ما مفتخریم توانسته اییم پول بیبر (pulbiber) را با مدرنترین دستگاه های روز دنیا در داخل ایران تولید نماییم.

 

قیمت سبزی خشک خانگی | تا 8 درصد تخفیف 100درصد خالص و درجه یک - خرید عمده و جزئی

در این متن قصد داریم درباره ی انواع سبزی خشک و کاربردهای آن صحبت کنیم، امیدواریم بتونیم اطلاعاتی هرچند کوتاه در مورد خواص انواع سبزی های خشک بهتون بدین تا شما بتونین بر اساس نیاز و خواص مطرح شده نهایت استفاده رو از سبزیجات مختلف ببرین، با ما باشین:
همه ی ما روزانه از سبزیجات به شیوه های مختلف استفاده می کنیم، چه به صورت تازه و چه به صورت خشک، این سبزیجات خواص منحصربفرد خودشون رو دارن. سبزی خشک مجموعه ای از سبزی های خوراکی و خوش عطریه که برای تهیه ی غذاهای مختلف استفاده می شه و به نوعی موجب خوشمزه تر شدن غذاها می شه.
سبزیجاتی که قابلیت خشک شدن دارن و به نوعی برای خشک کردن مناسبن، در برخی از فصل ها به صورت فراوان در دسترس هستن، مردم این سبزی ها رو با روشهای مختلف خونگی و صنعتی خشک کرده و در تهیه ی غذاها و گاهی نوشیدنی های مختلف استفاده می کنن. به صورت کلی سبزیجات چه تازه و چه خشک شده دارای مزایای بیشماری هستن.
انواع سبزیجات خشک، خواص و موارد مصرف آنها
در زیر نمونه هایی از سبزیجاتی که قابلیت خشک شدن رو دارن و در تهیه ی انواع غذا و خوراک به کار می رن و همراه با توضیحات کوتاهی از اونا براتون آوردیم:
مرزنجوش خشک
مرزنجوش گیاهی بسیار خوشبو و از خونواده ی اورگانو محسوب می شه، این سبزی تا طول ۷۰ سانتی‌متر رشد می‌کنه. برگ‌های گیاه بیضی شکل بوده و برای تهیه ی غذا در آشپزی و همچنین پزشکی سنتی به کار می ره. معمولاً گیاه تازه مرزنجوش کمتر در دسترس قرار می گیره و مردم برای استفاده اون رو از عطاری‌ها و فروشگاه ها تهیه می کنن.
موارد مصرف مزرنجوش خشک
سبزی مرزنجوش در کشور ما به عنوان طعم‌دهنده ی غذا (ادویه) مصرف می شه، اما در آشپزی و تهیه ی غذاهای سایر کشورها مانند ایتالیا همراه با گوجه‌فرنگی، انواع کلم و لوبیا سبز، سوپ، خوراک تخم‌مرغ و گوشت کاربرد فراوانی داره. اضافه کردن این سبزی به انواع سس سالاد طعم و مزه ی دلنشینی ایجاد می کنه.
مرزنجوش خشک برای طعم دار کردن گوشت و تهیه دلمه یا مرغ و ماهی شکم‌ پُر گزینه بسیار مناسبیه. حتی مانند نعناع می‌تونین اون رو به ماست و سالاد هم اضافه بکنین. استفاده از مرزنجوش در تهیه آش و سوپ هم می‌تونه راهکار خوبی باشه.
شما می تونین از مرزنجوش دمنوش یا چای هم تهیه کنین، مصرف چند استکان دمنوش مرزنجوش در طول روز، داروی عالی برای رفع مشکلات و تقویت دستگاه گوارشی به حساب میاد. این دمنوش سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانیه که می تونن با خنثی کردن اثرات رادیکال های آزاد در بدن، از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کنند.
آویشن خشک
آویشن گیاهی خیلی معطره که گاهی تا ارتفاع ۴۵ سانتی‌متری رشد می کنه و انواع گوناگونی داره، آویشن گونه و انواع مختلفی داره که در کشور ما بیشتر نوع آویشن شیرازی اون طرفدار بسیاری داره و نوع تازه ی اون در نقاط کمی از کشور در فصل های خاصی در دسترسه.
موارد مصرف آویشن خشک
این سبزی محبوب دارای خواص دارویی زیاده و غیر از خواص دارویی اون به تازگی به عنوان یه عطر و طعم دهنده ی خوشبو در خیلی از رستوران‌ها، در کنار نمک و فلفل روی میزها به چشم می خوره. این سبزی همچنین در پخت انواع غذاها و سس‌ها استفاده می‌شه. همچنین برای تهیه پیتزا از آویشن استفاده می کنند.
برای عطر و طعم بهتر می تونین آویشن رو به خوراکی‌هایی مانند مرغ، ماهی، گوشت قرمز، سبزیجات (به خصوص لوبیا، بادمجان، هویج و کدوسبز)، پنیر (به خصوص پنیر بز)، پاستا، انواع سوپ‌ها، سس‌ها، دسرها و ترشیجات اضافه کنین.
آویشن رو می تونین برای تهیه دمنوش و چای هم استفاده بکنبن، دمنوش این گیاه داروی خوبی برای رفع عفونت های گلو و مجاری تنفسی، پاکسازی ریه، رفع درد گلو، رفع نفخ و …. است. در تهیه غذا هم به عنوان سبزی خشک و هم ادویه می شه از اون استفاده کرد. بهترین روش استفاده ی آویشن در غذاها اینه که سعی کنین اون رو در آخر پخت به خوراک خود اضافه کنید تا عطر اون از بین نره.
پیازچه خشک
پیازچه گیاهی پرطر فدار با رایحه ی ملایم پیازه که هم ریشه و هم ساقه‌ ی اون مصارف زیادی داره؛ این سبزی در خاک مرطوب، غنی از املاح و تقریباً در هر نوع آب و هوایی قابلیت کشت و رشد داره و انواع مختلف این سبزی شکل، عطر و طعم متفاوتی دارن.
موارد مصرف پیازچه خشک
پیازچه در ایران پای ثابت سفره و جزو مهمی از سبزی خوردن محسوب می شه، این سبزی در ترکیب با پوره سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و انواع سالاد طعم دلچسبی به غذا می‌ده، همچنین این سبزی در تهیه ی بسیاری از انواع غذاهای دریایی کاربرد داره. معمولاً هنگام پخت غذاهای گوشتی، ۳-۲ عدد پیازچه رو همراه هویج و جعفری به غذا اضافه می کنن تا بوی زهم غذا از بین بره.
پیازچه رو می شه به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف کرد یا این که اون رو به صورت خام در کنار خوراک های مرغ و گوشت برای تزئین قرار داد و البته همراه با غذا هم خورد! همچنین، پیازچه های ریز و خرد شده رو می تونین داخل انواع سالادها، سُس ها و سوپ ها ریخت و یا این که اون رو در غذاهایی مانند پیتزاها و ماکارونی ها استفاده کرد. با پیازچه نوعی املت هم درست می کنند که بسیار خوشمزه است.
ترخون خشک
ترخون یک سبزی خوش عطر و دارای برگ‌های باریک و تیره‌ رنگه، ارتفاع این سبزی در مواردی تا یک متر می‌رسه. در اوایل بهار ساقه ی تازه داره و در بقیه ی فصل ها دارای ساقه ی خشک و سفته که قابل استفاده نیست. عطر گیاه شبیه به بادیانه و در فصل های سرد سرما در دسترس نیست. گیاه ترخون طبیعت گرم و خشکی داره و نوع وحشی اون خیلی گرمتر و خشکتر از نوع کاشته شده ی اونه. ترخون خشک کننده ی رطوبتهاست و بادها و گازها و اخلاط لزج رو از بین می بره.
موارد مصرف ترخون خشک
سبزی ترخون رو یکی از بهترین طعم‌دهنده‌ نام می برن. در کشور ما در تهیه ی انواع ترشی، شوریجات و گاهی به عنوان سبزی خوردن مصرف می‌شه. اما این سبزی رو در تهیه و پخت انواع خوراک دریایی، مرغ، بوقلمون،‌ دل، قلوه، جگر و تخم‌مرغ هم استفاده می کنن.
سبزی ترخون رو می تونین هنگام پخت با تخم مرغ، غذاهای دریایی، مرغ، گوشت گوسفند و گوشت گوساله به خوبی جفت کنین. ظعم این سبزی به جز لیمو با سایر طعم ها ترکیب نمی شه، به همین دلیل به طور معمول ماده ای مناسب برای تهیه ی ماریناد به حساب میاد.
این سبزی رو هم به صورت دمنوش استفاده می کنند، مقداری از ترخون رو به نسبتی که فک می کنین کناسبه در آب جوش ریخته و بذارین به مدت 5 تا 15 دقیق دم بکشه، اون رو صاف کرده و میل کنین. دمنوش ترخون برای رفع بیخوابی، بهبود کیفیت خواب، تسکین استرس، بهبود سلامت مو، کنترل سطح فشار خون، جلوگیری از یبوست و بالا بردن اشتها مناسبه.
رزماری خشک
رزماری جزو گروه سبزیجات معطره و به نوعی از معطرترین سبزی‌هاست؛ متاسفانه این سبزی در آشپزی ایرانی کم کاربرده اما به تازگی داره جای خودش رو باز می‌کنه. این سبزی، گیاهی همیشه سبزه که وقتی به رشد کامل می رسه ارتفاع اون گاهی به یک و نیم متر می‌رسه. این سبزی دارای گل‌های آبی‌ رنگه و در هوای آفتابی و جاهای دور از باد به خوبی رشد می‌کنه.
موارد مصرف رزماری خشک
رزماری دارای رایحه ی قوی و عطر خوشی است که همین رایحه باعث شده تا اون رو برای طعم دار کردن غذاها در کنار انواع خوراک مرغ و گوشت قرار بدن، همچنین از اون برای تهیه انواع سس استفاده می کنن، می تونین این سبزی رو همراه با سیب‌زمینی و کدو حلوایی هم سرو کرده و مصرف کنین.
به خاطر عطر خوشی که داره، می تونین از رزماری به عنوان ادویه در سوپ، خورش و حتی سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. از این گیاه به صورت خرد شده یا خشک در تهیه سس گوجه فرنگی، املت و غذاهای گیاهی به ویژه سبزیجات بوداده استفاده می کنند.
مثل بسیاری از گیاهان دارویی معطر شما می تونین از ترکیب رزماری با گیاهان و میوه هایی که دوس دارین دمنوش تهیه کنین، دمنوش این گیاه باز و تمیز کننده مجاری تنفسی، تسکین دهنده و رافع استرس و همچنین بهبود دهنده کیفیت خوابه.
زیره خشک
زیره جزو گیاهان ۲ ساله ست که تا ارتفاع حداکثر ۶۰ سانتی‌متر رشد می کنه، بذر و تخم این گیاه عطر و طعمی شگفت‌انگیز داره، در هوای گرم و خشک به خوبی رشد می کنه و بیشترین مورد مصرف اون در آشپزی به سبک هندی، عربی، ترکی و ایرانی خودش رو نشون می ده.
موارد مصرف زیره خشک
ایرانیان معمولا زیره رو با زیره پلو می شناسن، زیره در انواع سیاه و سبزش کاربردهای فراوانی داره، زیره سیاه معمولاً به همراه انواع کلم، سیب‌زمینی و شلغم غذا رو خوش ‌عطر می‌کنه و از نفخ و ورم معده هم جلوگیری می‌کنه. این گیاه رو در تهیه انواع کیک، بیسکویت و پای هم استفاده می کنن، همچنین از زیره دمنوش هم درست می کنند که میگن برای لاغری مفیده.
گشنیز خشک
گشنیز جزو زیبا‌ترین و پرمصرف‌ترین سبزی‌ها در کشور ماست. این سبزی در فصل بهار و موقع رشد کامل، گل‌هایی به رنگ صورتی و سفید می‌ده و دانه ی این سبزی در رده ی پرکاربردترین ادویه‌ها در آشپزی و طب سنتی قرار داره.
موارد مصرف گشنیز خشک
سبزی گشنیز در آشپزی و پخت و پز کشورهای مکزیک، هند و تایلندی مصرف فراوانی داره. در کشور ما این سبزی به صورت تازه و در سبزی خوردن استفاده می شه. این سبزی رو در داخل سبزی‌های ترکیبی برای درست کردن انواع غذاها به کار می برند. در ایران برای تهیه ی خورش‌ت هایی مانند خورشت قلیه، قورمه‌سبزی و مرغ ترش از گشنیز استفاده می کنند. این گیاه رو به عنوان دمنوش هم مصرف می کنند.
ریحان خشک
ریحان جزو گیاهان معطر و یک ساله ست که ارتفاع اون حداکثر به ۶۰ سانتی ‌متر می رسه. رایحه و طعم این سبزی ترکیب سبکی از فلفل و سیره. این سبزی هم در سبزی خوردن استفاده می شه و هم به عنوان طعم دهنده در برخی غذاها به کار می ره.
موارد مصرف ریحان خشک
اگه ریحان رو برای عطر مخصوصش استفاده می کنین بهتره که از تازه ی این سبزی استفاده کنین چون هنگام خشک شدن عطر اون تقریبا از بین می ره. این سبزی رو در انواع سالاد در ترکیب با گوجه‌فرنگی، انواع سس پاستا، مرغ و در کنار هویج و کدو استفاده می کنن.
شیرازی ها هنگام درست کردن کلم پلو برای طعم بهتر از ریحان استفاده می کنند، این سبزی رو همچنین برای تهیه کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوفته، تهیه پیتزا، دلمه، قرمه سبزی و همچنین برای درست کردن خیار شور و انواع ترشی به کار می برند.
شوید خشک
شوید یا شبت سبزی ای یک‌ساله با رشد خیلی سریعه. این گیاه دارای رایحه ای خوش و ارتفاعی در حدود ۹۰ سانتی‌متره، این سبزی غیر از اینکه عطر و طعم منحصر به فردی داره، خواص دارویی بی شماری هم داره.
موارد مصرف شوید خشک
مصرف شوید رو معمولاً حکمای طب سنتی برای مبتلایان چربی خون معرفی می کنن، این سبزی پای ثابت باقالا‌پلو محسوب می شه و معمولاً برای تهیه ی ترشی هم کاربرد داره. شوید خام گزینه ی مناسبی برای سازگاری دستگاه گوارشتونه, چون هضم راحتی داره.
شوید رو بیشتر برای تهیه شوید پلو، باقلا پلو، سالاد سیب‌زمینی، انواع سوپ، سس و خوراکی دریایی مصرف می کنن. برای ساخت سس های خوش طعم می تونین چند ساقه شوید رو همراه با یک پیمانه سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل‌ سیاه مخلوط کرده و روی انواع سالاد استفاده کنین.
نعناع یا نعنا خشک
نعناع جزو پرمصرف‌ترین و پرطرفدارترین سبزی‌هاست که انواع مختلفی هم داره. در این میان نعناع فلفلی معروف‌ترین نوع اون به شمار میاد؛ این گیاه رشد سریعی داشته و به‌راحتی در خانه و گلخانه های کوچک قابل پرورشه.
موارد مصرف نعناع خشک
از نعناع معمولاً در ساخت آدامس تا انواع نوشیدنی سرد، شیرینی، سالاد میوه و انواع خوراک استفاده می کنن. اگه این سبزی رو در سرکه بخوابونین، طعم خوبی پیدا می کنه. این سبزی رو در خیلی از خورش‌های ایرانی استفاده می کنن و از گذشته تا الان به عنوان همراه همیشگی ماست و خیار نام برده شده است.
نعناع رو از گذشته برای طعم دادن به دوغ، ماست و خیار، تزئین انواع غذاها، کباب ها تهیه انواع نوشیدنی، سالاد و شربت های متنوع به کار می برند.
پونه کوهی یا اورگانو خشک
اورگانو که نام دیگه ی اون همون پونه ی‌کوهیه در ایران بیشتر نوع خشک اون رو در عطاری‌ها می شه دید، البته در نقاط کمی از ایران می شه تازه ی اون رو پیدا کرد و اگه بذر اون رو داشته باشین می‌تونین خیلی راحت اون رو در خونه پرورش داد.
موارد مصرف پونه کوهی خشک
این سبزی بیشتر در آشپزی و تهیه ی غذاهای ایتالیایی کاربرد داره؛ پونه کوهی در تهیه ی انواع سس گوجه‌فرنگی و سرو خوراک پاستا استفاده می‌شه. می تونین اون رو با بادمجون و غذاهای پنیری هم مصرف کنین. پونه رو برای تهیه سالاد، خوش طعم کردن گوشت، مرغ، ماهی و همچنین تهیه ماست و دوغ، دمنوش و چای و انواع شربت به کار می برند.
برگ بو خشک
برگ‌بو درختی همیشه سبزه که دارای برگ‌های معطر و خوشبوئه. در ایران متاسفانه فقط می تونین نوع خشک این گیاه رو تهیه کنین.
موارد مصرف برگ بو خشک
برگ بو رو در انواع سوپ‌ها، سس‌ها و خورش‌ها می ریزن و از عطر خوش اون استفاده می کنن. برای درست کردن خوراک زبان، ژیگو، سیراب شیردان، کله‌پاچه و آب قلم می تونه نقش اساسی داشته و بوی زهم گوشت رو بگیره.
جعفری خشک
جعفری گیاهی خوشبو و ۲ ساله ست که ارتفاعی در حدود ۶۰ سانتی‌متر داره؛ تازه ی این گیاه در همه ی فصل های سال در دسترسه و خودتون هم می تونین اون رو در خونه پرورش بدین.
موارد مصرف جعفری خشک
در تمام دنیا جعفری یکی از پر مصرف‌ترین سبزیجات محسوب می شه؛ این سبزی جایگزینی عالی برای اکثر سبزی‌ها به شمار میاد. برگ های تازه ی این سبزی در تزئین انواع غذاها به کار برده می شه.
همچنین در تهیه انواع سالاد، سس‌های دریایی، غذاهای دارای سبزیجات و املت‌ها رو می شه با این سبزی خوش طعم کرد. همچنین در رستوران ها برای تزیین غذاهای کبابی از ترکیبی از نعناع و جعفری استفاده می کنند. برای خوش طعم تر شدن سوپ و انواع ترشیجات از جعفری استفاده می کنند. از این سبزی آب هم گرفته می شه که خواص فراوانی داره.
شنبلیله خشک
شنبلیله گیاهی با نام علمی Trigonella foenum-graecum است. ارتفاع این گیاه به ۶۰ تا ۹۰ سانتی‌متر می‌رسه. شنبلیله دارای برگ‌های سبز و کوچکی بوده و گل‌های سفید اون دارای غلافیه که تخم‌های کوچک و قهوه‌ای گیاه در اون قرار دارند. از خواص بی‌شمار شنبلیله می‌توان به رفع کم خونی، درمان بی‌مزگی دهان، پایین آوردن تب،‌ رفع شوره‌ سر، درمان اختلالات گوارشی، سوءهاضمه، بیماری های تنفسی، درمان زخم دهان، گلودرد، دیابت، درمان التهاب، درمان زخم و درمان بی خوابی اشاره کرد.
موارد مصرف شنبلیله خشک
برگ‌های گیاه شنبلیله رو هم به صورت تازه و هم خشک استفاده می کنند. تخم یا بذر شنبلیله هم مصرف خوراکی داشته و به عنوان چاشنی غذا در سوپ و برخی از غذاهای خورشی استفاده می‌شه. تخم شنبلیله به عنوان ادویه و طعم‌دهنده در بسیاری از غذاهای کشورهای آسیایی استفاده می‌شه. می‌تونین پودر تخم شنبلیله یا سبزی خشک اون رو در انواع سوپ، خورش و پاستا بریزین.
برای تهیه قورمه سبزی و تعدادی از خورشت ها هم شنبلیله استفاده می شه، البته اگر شنبلیله به میزان مناسب استفاده نشه ممکنه قورمه سبزی و غذاهای دیگه رو تلخ بکنه. همچنین از برگ‌های تازه‌ی گیاه شنبلیله در سبزی خوردن استفاده می کنند. از پودر تخم شنبلیله و همچنین سبزی خشک اون می‌تونین یک نوع دمنوش یا چای خوشمزه و انرژی‌زا درست کنین.
مرزه خشک
مرزه یکی از سبزی های موجود درخانواده نعناع است، این سبزی شباهت زیادی به ترخون داره و برای اینکه با ترخون اشتباه گرفته نشه می تونین به برگ و گل های این دو گیاه دقت کنین، مرزه گیاهی یک ساله با برگ های صاف و گل های کوچکه گیاه دارای برگ های زیاد و طعم فلفلی ماننده. استفاده از مرزه به عنوان یک داروی طبیعی به گذشته های دور بر می گرده. این سبزی می تونه طیف وسیعی از مشکلات، از جمله مشکلات پوستی، عفونت ها و مشکلات گوارشی رو درمان بکنه.
موارد مصرف مرزه خشک
مرزه رو بیشتر به عنوان سبزی خشک و ادویه در غذاهایی مانند کالباس، گوشت و مرغ می ریزن و از طعم و مزه اون لذت می برند. همچنین اضافه کردن این سبزی به خوراک های دارای لوبیا، به جلوگیری از نفخ شکم کمک می کنه و عطر و طعم خوبی بهشون می ده. همچنین این سبزی رو برای تهیه انواع سالاد به کار می برند که رایحه ی خوبی ایجاد می کنه.
برای کاربرد غذایی، بهتره گیاه یا سبزی خشک شنبلیله رو در انتهای پخت و پز اضافه کنین تا هنگام گرم کردن عطر و طعم و مزایای سلامتی اون از بین نره. گیاه مرزه یکی از خوشمزه ترین سبزی ها برای تهیه دمنوش و چای هم هست.
تره خشک
تره یکی از سبزیجات متعلق خانواده پیاز، پیازچه و سیر به شمار میاد. این گیاه دارای ساقه های سبز تیره و شبیه به پیازچه است، تره طعم بسیار ملایم و کمی شیرین و بافتی خامه ای داره. از لحاظ کالری، جزو سبزیجات کم کالریه که می تونه به کاهش وزن کم بکنه. تره همچنین شباهت زیادی با ساقه های پیازچه داره با این تفاوت که تره مثل پیازچه ریشه یا پیاز نداره و تنها به صورت ساقه است.
موارد مصرف تره خشک
سبزی تره رو معمولاً هم به صورت تازه و هم به صورت خشک برای تهیه سوپ، کوکوی تره، املت تره، انواع خورشت، مرغ بریان، خوراک سیب زمینی، سالادهای مختلف از جمله سالاد سیب زمینی و … استفاده می کنند. همچنین این سبزی رو به صورت خشک شده به عنوان طعم دهنده به انواع کباب و خورشت های متنوع اضافه می کنند.
اسفناج خشک
اسفناج یا اسپناخ با نام علمی Spinacia oleracea، گیاهی یک سال زی، از تیره دولپه ای ها، گیاهی گلدار با ساقه و برگ‌های نرم و لطیف است. این گیاه در اصل بومی آسیای مرکزی و غرب آسیا به شمار می ره. این گیاه از سبزیجات برگ دار بوده و می توان اون رو به صورت خام یا پخته مصرف کرد. ارتفاع این گیاه تا ۳۰ سانتی‌متر رسیده و دارای برگ‌هایی با اندازه‌ها و شکل‌هایی مختلف است.
موارد مصرف اسفناج خشک
در ایران اسفناج رو برای تهیه غذاهایی مانند املت، مخلوط گوشت و سبزیجات، تهیه لازانیا، ساندویچ های مختلف، تهیه سالاد، طعم دار کردن انواع سس، تهیه بورانی ماست و اسفناج، سوپ، انواع اسنک استفاده کرده و گاهی از این سبزی خورشتی به نام خورشت اسفناج هم درست می کنند که خیلی خوشمزه است.
قیمت سبزی خشک خانگی | تا 8 % تخفیف 100% خالص و درجه یک - خرید عمده و جزئی - در این مقاله در مورد موضوعات قیمت شوید خشک فله-یک کیلو سبزی تازه چقدر سبزی خشک میدهد-قیمت سبزیجات خشک فله-قیمت شوید خشک کیلویی مختصر صحبت کردیم. در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در شرکت عظیم سالم سازان اذر با برند کرالیچین تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا بتوانیم محصولات خود را با کیفیتی برتر در ایران طراحی و تولید نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم. ما مقتدرانه مدعی هستیم تمام قوانین استاندارد های ایران و بین المللی را رعایت کرده و سعی داریم در آینده ای نزدیک با گسترش بسته بندی انواع بیشتری از مواد غذایی و استفاده از تجهیزات و ماشین الات متنوع تر و بروزتر اروپایی , به درخواست های بازار ایران و حتی خارج ایران جامعه عمل بپوشانیم .شما عزیزان می توانید با ما با شماره تماس های 02166343279 – 09909070811 و دفتر مرکزی : 66343279 -021 در ارتباط باشید.

  • ۰۱/۱۰/۲۱
  • netsan netsan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی